Stërlina e Ishujve Falkland - FKP

Konvertimi Stërlina e Ishujve Falkland ( FKP ) me Valuta EX - Konvertuesi i valutës

FKP - Stërlina e Ishujve Falklandselect icon
£
Kurset e këmbimit të azhurnuara azhurnuar 21 minuta më parë
Stërlina e Ishujve Falkland është monedha e
Ishujt Falkland, Xhorxha Jugore dhe Ishujt Senduiçë të Jugut
countries where FKP is used