Rreth

Një konvertues i thjeshtë dhe intuitiv i monedhës, i përsosur për udhëtarët. 🎒

Valuta EX ofron kurset e sakta të këmbimit për mbi 160 monedhat botërore!

Valuta EX është një gjë e domosdoshme sidomos për njerëzit që udhëton shumë dhe ka nevojë për një mënyrë të shpejtë për të njohur kurset e azhurnuara të këmbimit.

Karakteristikat:

  • E thjeshtë dhe e thjeshtë për t’u përdorur 👶
  • Kurset e këmbimit azhurnohen çdo orë ⏱️
  • Azhurnimi automatik i kurseve të këmbimit 🔄
  • Mbi 160 monedha, përfshirë Bitcoin 💱
  • Përfshini marzhin tipik të tregtarit në tregjet e ndryshme të këmbimit valutor me pakicë 🏦
  • Kërkoni përmes valutave përmes emrit, kodit ose vendit ⛰️

Nëse ju pëlqen Valuta EX, sigurohuni që ta rishikoni këtu në App Store ose në Play Store

Ne jemi thellësisht të përkushtuar për ta bërë Valuta EX aplikacionin më të mirë të konvertuesit të monedhës.

Nëse keni komente, ju lutemi dërgojini ato në: [email protected]