Dobra e Sao-Tomes dhe Prinsipes (1977–2017) - STD

Konvertimi Dobra e Sao-Tomes dhe Prinsipes (1977–2017) ( STD ) me Valuta EX - Konvertuesi i valutës

STD - Dobra e Sao-Tomes dhe Prinsipes (1977–2017)select icon
Db
Kurset e këmbimit të azhurnuara azhurnuar 6 minuta më parë
Dobra e Sao-Tomes dhe Prinsipes (1977–2017) është monedha e
Sao-Tome e Principe
countries where STD is used