BDT në USD

Shndërroni Taka e Bangladeshit (BDT) në Dollari amerikan (USD) me konvertuesin e Valutës EX

BDT - Taka e Bangladeshit
USD - Dollari amerikan
$
Kursi i këmbimit BDT / USD 0.011793 azhurnuar 1 orë më parë
Taka e Bangladeshit është monedha eBangladesh
Dollari amerikan është monedha eSamoa Amerikane, Karaibet holandeze, Territori Britanik i Oqeanit Indian, Ishujt Periferikë të SHBA-së, Ishujt e Virgjër Britanikë, Ishujt e Virgjër të SHBA-së, Kamboxhia, Ekuador, Salvador, Guam, Ishujt Marshall, Mikronezi, Ishujt e Marianës Veriore, Palau, Panama, Porto-Riko, Timor-Leste, Ishujt Turks dhe Kaikos, SHBA, Zimbabve
Krahasoni kurset e këmbimit Taka e Bangladeshit në Dollari amerikanLejimi tipik i tregjeve të ndryshme të këmbimit valutor me pakicë
VlerësoniBDTTarifa e transferimitUSD
0% norma ndërbankare1 BDT0.0 BDT0.012 USD
1%1 BDT0.010 BDT0.012 USD
2% normë ATM1 BDT0.020 BDT0.012 USD
3% norma e kartës së kreditit1 BDT0.030 BDT0.011 USD
4%1 BDT0.040 BDT0.011 USD
5% norma e kioskës1 BDT0.050 BDT0.011 USD
Shndërroni Taka e Bangladeshit në Dollari amerikan
BDTUSD
10.012
50.059
100.12
200.24
500.59
1001.17
2502.94
5005.89
100011.79
Shndërroni Dollari amerikan në Taka e Bangladeshit
USDBDT
184.79
5423.98
10847.97
201695.94
504239.85
1008479.71
25021199.27
50042398.55
100084797.11

Të gjitha monedhat